94 06 32 85

post@brandweb.no

web design

Web Design

Å jobbe sammen med en oss  betyr ingen byråavgifter, rimelige priser og fleksibel tidsplan under arbeidsflyten

Nettbutikk

Din nettbutikk vil inneholde det siste innen nettsteddesign kombinert med et intuitivt CMS-system som gjør det enkelt for deg å kontrollere og utvide e-handelsbutikken din.

web-development

Webutvikling

Bygg hvilken som helst type nettside du ønsker med våre tilpassede WordPress-utviklingstjenester.

seo

SEO

SEO-tjenesten vår er ideell for bedrifter som trenger rask, direkte søkemotoroptimalisering fra et pålitelig byrå i stavanger og norge

SE ALLE TJENESTER

Wordpress Webesign & Utvikling

web design
web design

Mobilvennlige opplevelser

Forvandle resultatene dine med Responsiv WordPress-design og utvikling

Brukere sitter ikke bare bak tastaturer lenger, de er også ute etter å få tilgang til nettbasert informasjon mens de er på farten – ved å bruke nettbrett, smarttelefoner og andre mobile enheter.

webutvikling

Vi elsker det vi gjør. Vår klients lidenskap gir næring til vår kreativitet og inspirerer til

Gode ​​ideer er bare så gode som deres praktiske anvendelse, som bare er like gode som teamet bak dem. Vi tror at tett samarbeid mellom våre kunder og vårt team av designere, utviklere og digitale strateger oppmuntrer til nye ideer. Vi skaper sammenhengende løsninger, og skyver tradisjonelle grenser for å skape ekstraordinære resultater.

Hvorfor Oss?

Beste løsningen for din bedrift

1

FLEKSIBEL TILNÆRING TIL PROSJEKTER

Vi vil gjerne være involvert i alle eller alle stadier av prosjektet ditt. Det være seg som innledende konsulenter eller rett og slett menneskene som legger siste hånd på ideen din.

INGEN JOBB FOR LITEN (ELLER FOR STOR!)

Vi har bygget alt fra enorme nettbaserte applikasjoner, innholdsstyringssystemer, e-handelssider og intranett for store selskaper og veldedige organisasjoner, til enkeltsides brosjyresider for små bedrifter.

KVALITET OG VERDI

Vi produserer byråkvalitetsarbeid til fornuftige priser. Faste timepriser og tilbud på forhånd sikrer at du vet hva du betaler før vi starter.

brandweb

Design for tilgjengelighet

Nettet skal være et inkluderende sted tilgjengelig for alle, tilgjengelig design er sentralt for å skape en god brukeropplevelse for alle besøkende på nettstedet uansett hvem eller hvor de er

UX&UI

Vi leverer spennende UX/UI-opplevelser

Du trenger et produkt som vil skille seg ut. Vi er begge
UI & UX designstudio, produkt- og tjenestedesignstudio, som hjelper våre kunder med å innovere, designe og bygge vakre digitale produkter og opplevelser for brukerne sine.

Hvor mye koster en nettside?

Vi er så sikre på de lave prisene våre at vi gir kundene våre prisgaranti også på tilsvarende vare. Det betyr at dersom du finner tilsvarende vare til lavere pris hos en lokal konkurrent, matcher vi prisen

Pris Kalkulator

 

NOK0.00

Pakketilbud

Fastpris tilbud for design og utvikling av nettsider og nettbutikker

Ingen forhåndsbetaling

Trygg faktura betaling

Avbryt når som helst

restaurant

Nettside for Restauranter

Brandweb Designer/Oppgrader restaurantnettside med kraftige verktøy for å forbedre driften, engasjere kundene dine og øke bestillingene dine.

restaurant

Nettside For Butikker

Hver bedrift trenger et funksjonelt nettside for å vise frem tjenester og få kontakt med et publikum. Hvis du har en butikk, må nettstedet ditt markedsføre merkevaren din 

restaurant

Nettside For idrettslag

Å lage en nettside for idrettslaget ditt er ikke bare å slå sammen litt tekst og bilder. Det krever nøye vurdering og planlegging, vi hjelper deg med å lage en profesjonell nettside 

restaurant

Nettside For Advokatfirma

Et nettsted er det perfekte stedet for å vise frem advokatfirmaets tjenester og ekspertise. Det er også det første stedet potensielle kunder vil besøke for å lære mer om firmaet ditt og hva du har å tilby.

restaurant

Nettside For Frisør

i disse dager bruker de fleste frisørsalonger avtaler for å betjene kundene sine, redusere antall telefonsamtaler om dagen for avtalen, brandweb lager for deg en vakker nettside til en god pris.

restaurant

Netside For Renhold Firma

Rengjøringsfirmaer bør vise frem tjenestene sine på nettet for å rekruttere flere kunder, men ikke alle nettstedsdesign er fengslende, vi lager et nettsted som garantert gir deg flere kunder som vil bruke tjenesten din.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud