94 06 32 85

post@brandweb.no

web design

Web Design

Å jobbe sammen med en oss  betyr ingen byråavgifter, rimelige priser og fleksibel tidsplan under arbeidsflyten

Nettbutikk

Din nettbutikk vil inneholde det siste innen nettsteddesign kombinert med et intuitivt CMS-system som gjør det enkelt for deg å kontrollere og utvide e-handelsbutikken din.

web-development

Webutvikling

Bygg hvilken som helst type nettside du ønsker med våre tilpassede WordPress-utviklingstjenester.

seo

SEO

SEO-tjenesten vår er ideell for bedrifter som trenger rask, direkte søkemotoroptimalisering fra et pålitelig byrå i stavanger og norge

SE ALLE TJENESTER

Om oss

Ser du etter dyktige webdesignere, grafiske designere og internett markedsførings spesialister med flere års erfaring?

BrandWeb er et  team av designere og utviklere basert i flere byer i norge, vi har har også flere intenasjonale utviklere vi jobber tett med, vår hovedkontor ligger i stavanger sentrum.

vårt team av nettprofesjoneller kombinerer unikt design med påpevert internett-teknologi for å produsere fantastiske nettsider.

Vi ble dannet i 2018 og har vokst til godt over 100 kunder, og arbeidet vårt er bredt og variert. Vi har en fleksibel tilnærming til prosjekter; å ha et kjerneteam med et sett av stavanger basert on-demand-arbeidere som lar oss utvide virksomheten i travle perioder.

vi har bygget hundrevis av profesjonelle forretningsnettsteder for våre Norge-baserte kunder i løpet av de siste 5 årene. Vi har fått omfattende kunnskap om et bredt spekter av teknologier for utvikling av nettsider. Vi kan lage enkle ensides nettsider for å fullt ut tilpasse komplekse webapplikasjoner.

Vårt oppdrag er å hjelpe etablerte selskaper til å bli mer suksessrike i den digitale verden.

Vi forstår at de fleste bedriftseiere ikke har en IT-teknisk bakgrunn, så hos BrandWeb er vi stolte av hvordan vi kan kommunisere kompleks nett- og markedsføringskunnskap i et lettfattelig format.

web design

Service

  • Frontend Development
  • Backend Development
  • UI/UX Design
  • Branding
  • SEO
  • Social Media

Års erfaring

Prosjekter

Fornøyde Kunder