94 06 32 85

post@brandweb.no

web design

Web Design

Å jobbe sammen med en oss  betyr ingen byråavgifter, rimelige priser og fleksibel tidsplan under arbeidsflyten

Nettbutikk

Din nettbutikk vil inneholde det siste innen nettsteddesign kombinert med et intuitivt CMS-system som gjør det enkelt for deg å kontrollere og utvide e-handelsbutikken din.

web-development

Webutvikling

Bygg hvilken som helst type nettside du ønsker med våre tilpassede WordPress-utviklingstjenester.

seo

SEO

SEO-tjenesten vår er ideell for bedrifter som trenger rask, direkte søkemotoroptimalisering fra et pålitelig byrå i stavanger og norge

SE ALLE TJENESTER

Klar til å gjøre nettsidedrømmene dine til virkelighet?

kalkulatoren er kun prisantydning, kontakt oss for et tilbud på ditt prosjekt

Pris Kalkulator

NOK0.00

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid vil det ta å få en ny nettside?

I gjennomsnitt tar vi to til tre ukers behandlingstid, men tempoet i ethvert prosjekt bestemmes av hver klient. Hvor mye input du kan gi i de innledende stadiene, tilgjengeligheten din med tilbakemelding, hvor snart innholdet er klart – alt dette påvirker fullføringshastigheten. Funksjonalitetsbehovene kan også spille en rolle – mer komplekse nettsteder vil ta lengre tid å utvikle.

Lager dere kun WordPress-nettsteder?

Ja. WordPress er et flott innholdsstyringssystem som nå driver mer enn 30 % av nettet. Dens enorme markedsandel skyldes dens fleksibilitet og brukervennlighet. Ikke bekymre deg, vi lærer deg hvordan du administrerer det og hjelper deg på veien.

Hvor mye koster en ny nettside?

Det er ikke ett enkelt svar på dette spørsmålet. Et nettstedsdesign er sitert basert på behovene til hvert enkelt prosjekt. Hver nettside er unik og krever forskjellige komponenter; vi designer og utvikler tilpassede nettsider spesielt for din lille bedrift. Vi vil stille mange spørsmål, vurdere behovene dine og gi deg et tilbud basert på den vurderingen. De fleste av nettstedene våre kjører i området $5 000, men kan være mer eller mindre avhengig av behov.

Må jeg være lokal for å jobbe med dere?

Nei! Vi jobber med kunder over hele verden. Hele teamet vårt jobber eksternt, slik at vi kan finne det absolutt beste teamet for virksomheten vår.

Vil jeg kunne oppdatere siden selv når den er ferdig?

Ja! Vi elsker det når våre kunder tar kontroll over nettsiden deres og lærer å administrere den på egenhånd. Vi vil gi deg et sett med omfattende videoopplæringer for å hjelpe deg å lære deg rundt, samt gi deg en treningsøkt for å hjelpe deg på vei. (Merk: Vi elsker å svare på spørsmålene dine!)

Vil du vedlikeholde siden min for meg?

Vi kan! Vi gir kontinuerlig støtte og vedlikehold  til våre kunder. Sjekk ut våre vedlikeholdspakker

Vil nettstedet mitt være mobilvennlig?

Absolutt! Å ha en mobilvennlig nettside er viktigere enn noen gang! Vi jobber hardt for å sikre at nettstedet ditt ser bra ut på alle enheter.

Hvem skriver innholdet til nettstedet?

Vanligvis er det deg. Du er eksperten på virksomheten din, så det er vanligvis best om det kommer fra deg. Trenger du hjelp kan vi hyre tekstforfattere som kan rydde opp eller skrive originalt innhold mot en ekstra kostnad.